Jaap Vlastuin, directie G. Vlastuin Transport, Ede

Arno heeft een prachtige fotoreportage gemaakt van onze open dagen op 22 en 23 september jl. ter gelegenheid van ons 40-jarig jubileum. Met deze foto's kunnen we nog lang  nagenieten van deze onvergetelijke dagen. We zijn blij Arno hiervoor de opdracht te hebben gegeven!

 

Heleen van Pijkeren, Huis van Belle, Utrecht

Arno heeft de BELLE-dag geweldig vastgelegd. Hij weet de dag zo neer te zetten dat je echt een compleet beeld hebt, waarbij hij een mooie afwisseling tussen podium, publiek en activiteiten heeft gemaakt. Hij heeft echt oog voor de mens, emoties zijn mooi vastgelegd, en zijn beeld vertelt duidelijk een verhaal. De foto's zijn echt professioneel, zo heeft hij ook echt perfecte foto's gemaakt van dans, in combinatie met licht. Voor goede (event)foto's raden we Arno van harte aan!!

 

 

Arja van de Kraats, PR-bestuurslid Chr. Gemengd Koor Cantate Deo, Amersfoort

 

Arno heeft voor Cantate Deo een fotoreportage gemaakt van het Kerstconcert waarin we na 41 jaar afscheid namen van onze dirigent Peter Eilander. Arno weet op een onopvallende wijze op het juiste moment de juiste foto's te maken. Arno is in staat om de mens achter de mens te fotograferen. Het is fijn om met Arno samen te werken. Wij zijn dankbaar voor de hoogwaardige fotoreportage die hij voor ons heeft gemaakt.

 

 

 

Raziye Akilli, Royal HaskoningDHV 

 

Tijdens belangrijke bijeenkomsten/events is het van belang om kwalitatief goede en mooie foto's te laten maken.
Arno Lambregtse is erg professioneel en levert altijd zeer goede foto's aan. Ik raad Arno Lambregtse Fotografie aan!

 

 

 

Jolijn Schuurman, Gereformeerde Scholengemeenschap Guido, Amersfoort

 

Voor de Grote Avond 2019 van Guido hadden we onder andere Arno Lambregtse als fotograaf. En wat een top foto's zijn daar uitgekomen! Backstage deed hij zijn ding en liep hij niemand in de weg, wat best prettig is op zo'n avond. Binnen drie dagen hadden we alle foto's al terug, en wat waren die mooi!

Als u op zoek bent naar een goede fotograaf, dan is Arno zeker een aanrader! 

 

 

 

Johan van Arnhem, ConsoloNL

 

Tijdens het Benefietconcert voor Sulawesi op 25 oktober 2018 jl. heeft Arno de fotografie verzorgd. Dat doet hij fantastisch. De foto's zijn van uitstekende kwaliteit. Je merkt niet dat hij aanwezig is. Foto's maken doet hij zo onopvallend mogelijk. Ik kan Arno Lambregtse Fotografie echt aanraden! 

 

 

 

Koren o.l.v. Jan Willem den Hartogh

 

Als één iemand weet hoe momenten op de gevoelige plaat moeten worden vastgelegd is het wel Arno Lambregtse. Zijn bescheidenheid staat voor een perfecte manier van samenwerken. Hij heeft op zeer vakkundige wijze de koren van Jan Willem weten vast te leggen. Dit in zowel de statische positie van een heel koor (groepsfoto) maar ook de aktiefoto's van koren en musici. Bij het laatste beleef je het als het ware nog een keer.
We hopen nog vaker gebruik te kunnen en mogen maken van Arno zijn kwaliteiten. Van harte aanbevolen!

 

 

 

Grootkoor Jubilate Deo Woudenberg

 

Wij waren op zoek naar een professionele fotograaf die gelijk ook een nieuwe groepsfoto van ons koor kon maken. Via via werd Arno ons aanbevolen. Het contact per mail verliep prettig en op de avond zelf ging Arno goed voorbereid zijn gang. Hij heeft van ons Kerstconcert een mooie fotoreportage gemaakt! Ook ontvingen we prachtige groepsfoto’s van het hele koor. Wat een kunst om meer dan 100 mensen tegelijk zo goed op de foto te krijgen! Kortom, Arno is een echte prof, hij maakt prachtige foto’s en zijn prijzen zijn zeer schappelijk. Aanrader!!

(Foto’s ook te vinden op: koorjubilatedeowoudenberg.nl en Facebook Jubilate Deo Woudenberg)