Ik ben Arno Lambregtse en woon  aan de rand van de Veluwe, in Hoevelaken. De interesse in fotografie is zo'n tien jaar geleden ontstaan. Ik heb mijzelf verdiept in de fotografie technieken en mijn kennis aangevuld met enkele workshops waaronder een workshop avond- en nachtfotografie, een workshop straatfotografie, een workshop "moment design" bij bruidsfotograaf Peter Lammers uit Deventer en een masterclass sportfotografie bij sportfotograaf Vincent Riemersma. Het fotograferen doe ik naast mijn vaste baan als consultant bij een internationaal advies-en ingenieursbureau. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar kleinschalige opdrachten.

 

Mijn fotografie equipement bestaat uit twee full-frame systeem camera's, een Nikon Z8 en een Nikon Z6II. Op deze camera's gebruik ik de Nikkor 50 mm 1.8 lens, de Nikkor 24-70 mm f2.8 lens en de Nikon Z 70-200 mm f2.8 S lens. Daarnaast beschik ik over een DJI Phantom 4 Pro V2.0 drone waarmee ik in het voorjaar 2024 mag gaan vliegen. Ik fotografeer graag met natuurlijk licht en maak geen gebruik van flitsapparatuur. Het nabewerken van de foto's doe ik met Adobe Lightroom en Adobe Photoshop, twee krachtige tools om het maximale resultaat uit de foto te halen.

 

Heb je een fotograaf nodig? Dan nodig ik je uit om eens in mijn portfolio te kijken. Je kan bij mij terecht voor concertfotografie, evenementenfotografie en congresfotografie. Daarnaast maak ik ook sfeerimpressies van feestjes, recepties en zakelijke bijeenkomsten. Ik ga graag met je in overleg wat ik voor je kan betekenen!

 

Voor onderstaande koren, bedrijven , organisaties of personen heb ik één of meerdere keren mogen fotograferen of fotografeer ik regelmatig.