Ik ben Arno Lambregtse en woon  aan de rand van de Veluwe, in Hoevelaken. De interesse in fotografie is zo'n tien jaar geleden ontstaan. Ik heb mijzelf verdiept in de fotografie technieken en mijn kennis aangevuld met enkele workshops waaronder een workshop avond- en nachtfotografie, een workshop straatfotografie, een workshop "moment design" bij bruidsfotograaf Peter Lammers uit Deventer en een masterclass sportfotografie bij sportfotograaf Vincent Riemersma. Het fotograferen doe ik naast mijn vaste baan als consultant bij een internationaal advies-en ingenieursbureau. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar kleinschalige opdrachten.

 

Mijn fotografie equipement bestaat uit een Nikon D750 full-frame spiegelreflex camera een Nikon Z6II full-frame systeem camera, een Nikkor 50 mm 1.8 lens, een Nikkor 24-70 mm f2.8 lens, een Nikkor 16-35 f4 lens en een Tamron 70-200 mm f2.8 G2 lens. Ik fotografeer graag met natuurlijk licht en maak geen gebruik van flitsapparatuur. Het nabewerken van de foto's doe ik met Adobe Lightroom en Adobe Photoshop, twee krachtige tools om het maximale resultaat uit de foto te halen.

 

Voor onderstaande koren, bedrijven , organisaties of personen heb ik één of meerdere keren mogen fotograferen of fotografeer ik regelmatig.